Företag

företag

Fördelar med att jobba med oss:

  • Du får nöjda och motiverade medarbetare
  • Vi har förmånliga priser
  • Du behöver inte bygga ut ditt kontor för att anställa fler
  • Du kan få tag på medarbetare med kompetens som inte finns på din ort
  • Du kan göra ditt företag miljövänligare

Användningen av distansarbete leder till en bredare och djupare talangpool, minskade kostnader, ökad produktivitet, minskad personalomsättning och frånvaro samt förbättrad moral hos anställda. Genom att arbeta med oss får du tillgång till högkvalificerad personal som är motiverad att jobba hemifrån.

Vetenskapliga forskningsstudier har nämligen visat att anställda som får jobba från hemmet är nöjdare och mer motiverade än sina kontorsarbetande kollegor. Eftersom att vi har all vår verksamhet på distans kan vi erbjuda förmånliga priser. Du sparar också genom att kunna jobba i ett mindre kontor och hjälper till att stödja en hållbar samhällsutveckling genom att dina medarbetare inte behöver pendla till jobbet eller åka på tjänsteresor.

Det är enkelt att arbeta med oss. Du får välja om du vill rekrytera personal eller om det är mer lämpligt för uppdraget att hyra in en av våra konsulter. Vi diskuterar dina behov och utvecklar en kandidatprofil tillsammans med dig. Sedan hittar vi lämpliga kandidater från hela Sverige för just ditt uppdrag. Vi har en databas med högkvalificerade och erfarna arbetare och söker även i externa källor efter lämpliga kandidater. Vi intervjuar kandidaterna och gör alltid en bakgrundscheck. Du har såklart alltid det sista ordet så att du får din perfekta medarbetare! Vi presenterar de lämpligaste kandidaterna och du får själv göra intervjuer och välja vem som är mest lämpad för uppdraget. Sedan  tar vi hand om anställningsavtalet. Vi följer alltid upp med dig under uppdragets gång och håller bra kontakt mellan alla parter.

Vi bryr oss om våra klienter och anställda och vill hjälpa dig att arbeta med anställda på distans. Vi förstår att distansarbete kan vara nytt för ditt företag och  svarar därför gärna på dina frågor och förklarar för dig hur du kan bäst använda denna arbetsmetod,  samtidigt som vi ger dig ett smidigt sätt att göra det!

Kontakta oss för mer information!