Om Modernera

Modernera är ett innovativt rekryteringsföretag som arbetar enbart på provisionsbasis. Vi tar inga startavgifter och kräver ingen exklusivitet. Du betalar endast när du är fullständigt nöjd med resultatet.

Vi på Modernera brinner för att ge det bästa möjliga erbjudandet till dig som kund. Tack vare vår modell är vi på samma sida som våra klienter – vi lyckas endast om rekryteringen lyckas. Vi ger inte upp ett uppdrag förrän det lyckas, tillsätts, eller behovet upphör från din sida.

Ingen exklusivitet krävs. Du är välkommen att använda andra rekryteringsföretag eller söka kandidater på egen hand samtidigt som du anlitar oss. Vi välkomnar konkurrens och anser att det är bättre för våra kunder och kandidater att tjänster tillsätts så snart som möjligt.

Vi strävar efter att förändra rekryteringsbranschen genom att omforma incitamentsstrukturer och ersättningsmodeller. Vårt mål är att alltid ge det bästa möjliga erbjudandet till våra kunder och se till att kandidater får de mest passande jobben.

Anlita oss – vi ser fram emot att göra en lyckad affär tillsammans med dig!