Om Modernera

ommoderneraModernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Teknikutvecklingen idag gör det möjligt att göra många jobb i tjänstesektorn på ett mycket effektivare, skönare och miljövänligare sätt än man någonsin kunnat göra tidigare. Idag kan vi utföra många arbetsuppgifter lika bra på kontoret som hemma, på ett café eller på en strand. Allt man behöver är en dator med internetuppkoppling och en telefon.

Samtidigt kan vi värna om miljön och minska koldioxidutsläpp genom att jobba flexibelt, minska antal tjänsteresor och resor till och från jobbet. Man får mer gjort samtidigt som man får mer fritid. På så sätt kan man spara tid till att umgås med vänner, familj och arbetskollegor på fritiden. Företag kan enklare hitta medarbetare på andra orter och i andra länder. Samtidigt kan företag göra besparingar genom att ha mindre kontor. Hela samhället tjänar på att öka antalet distansjobb.

Vår ambition är att fler människor ska få bättre, grönare och skönare jobb. Vi verkar för paradigmskifte när det gäller människors sätt att arbeta. Stöd vårt arbete, jobba med oss!