WordPress-utvecklare – Malmö

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp.

Du kommer jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från kopplingar till olika affärssystem till betydligt enklare utveckling.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö.

Krav:

· Har 3+ års arbetserfarenhet

· Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress och Advanced Custom Fields

· Har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO

· Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

· Kan grunderna i Photoshop

· Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar.

· Kan vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners.

Förutom en härlig företagskultur och roliga projekt så erbjuder vår kund självklart även en bra lön, del i bolagets vinst, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “WordPress-utvecklare – Malmö” i ärenderaden.