Webbdesigner inom e-handel – Malmö

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu webbdesigner inom e-handel. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Företaget grundades år 2000, har 25 anställda och kontor i Malmö och Stockholm. Vår kund växer med hela +25% per år i omsättning och antal anställda och är på väg in i en ny spännande era.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö.

Vi söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll.

Vi söker nu dig som vill bli en del av ett skickligt designteam som webbdesigner. Utöver arbete som webbdesigner, så kommer du att sälja in skräddarsydd designtimmar till företagets 600 befintliga e-handlare. Genom modern, användarvänlig design och SEO hjälper företaget deras kunder att hela tiden öka sin konvertering.

Du har

  • Över 3 års tidigare erfarenhet som frontend/webbdesigner
  • Är van att jobba med responsiv webb på datorer/paddor/smartphones
  • Är van vid den senaste CSS- och HTML-tekniken
  • Är väl insatt i Adobe Photoshop
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska

Har du ett produkttänk och vill bygga en bra köpupplevelse så kommer du passa in på en gång!

Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.

Meriterande med

  • UX kunskaper, användarvänlighet och samspelet mellan moderna tekniker och målgruppen som ska använda verktyget
  • Erfarenhet av OnPage SEO åt kunder
  • Erfarenhet av Vue.JS eller jQuery
  • Erfarenhet av SASS och SCSS

Vår kund strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Webbdesigner inom e-handel – Malmö” i ärenderaden.