UX/Frontend-utvecklare – Malmö

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu UX/Frontend-utvecklare. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Företaget grundades år 2000, har 25 anställda och kontor i Malmö och Stockholm. Vår kund växer med hela +25% per år i omsättning och antal anställda och är på väg in i en ny spännande era.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö.

Vi söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll.

Du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxt. Du blir del av ett engagerat och drivet team där du får en ledande roll i UX-utvecklingen. Du ska hjälpa vår kund lyfta användarvänligheten samt hela den grafiska profil med moderna tekniker som Vue.JS kombinerat med vassa UX gränssnitt.

Du har

• Flera års tidigare erfarenhet av JS-utveckling
• Krav att du har jobbat med något modernt JS-ramverk: Angular, React, etc. (meriterande om du har jobbat med Vue.js specifikt)
• Älskar UX, användarvänlighet och samspelet mellan moderna tekniker och målgruppen som ska använda verktyget
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vår kund strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”UX/Frontend-utvecklare – Malmö” i ärenderaden.