Sjuksköterska på distans

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar distansjobb.

För en kunds räkning söker vi nu en legitimerad sjuksköterska på distans. Vår kund är en av Sveriges största digitala vårdgivare. Företaget arbetar för en högtillgänglig vård för alla, där man som patient kan träffa läkare, psykologer och sjuksköterskor på distans.

Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling. 

Du kommer att jobba med medicinsk vård på distans. Du jobbar med videorådgivning och hjälper patienter runt om i hela Sverige.

Krav: 

  • Du är legitimerad sjuksköterska med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med allmänna hälsofrågor.
  • Bor och är folkbokförd i Sverige samt har BankID.

Arbetstiderna är 24/7. Det är flexibla arbetstider och du väljer själv enkelt vilka pass du vill arbeta. Du kan med fördel kombinera din nuvarande tjänst med ditt arbete hos vår kund. Du får stöd och teknisk support från dina kollegor 24/7. Du samarbetar med kollegor spridda över hela Sverige.

Du får en gedigen utbildning innan du börjar arbeta samt kontinuerlig kompetensutveckling.

Du kommer att kunna bidra till modernisering av den svenska primärvården.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid, deltid eller per timme. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Legitimerad sjuksköterska på distans” i ärenderaden.