Säljare bemanningstjänster

Modernera AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar jobb som görs helt på distans. Tack vare att vi jobbar på distans kan vi arbeta med kunder över hela Sverige. All kontakt sker genom internet och per telefon.

Nu söker vi en erfaren säljare. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt jobba som b2b säljare, helst inom bemanningsbranschen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt har god datavana. Den huvudsakliga uppgiften är att boka och genomföra egna säljaktiviteter, till största delen handlar det om nykundsbearbetning.

Du kommer att vara stationerad hemma vilket innebär att du kan jobba var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling. Du ska ha tillgång till en PC och headset.

Modernera AB är en startup med hög tillväxtpotential, vi är det enda rekryterings- och bemanningsföretaget i Sverige som fokuserar bara på distansarbete. Du blir en nyckelperson för företaget, din insats kommer att direkt påverka företagets tillväxt. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Lön: enligt överenskommelse.
Omfattning: heltid.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Säljare bemanningstjänster” i ärenderaden.