Säljare av medieundersökningstjänster på distans

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar distansjobb.

För en kunds räkning söker vi nu säljare av medieundersökningstjänster som mäter reklameffekten i TV, magasin, sociala medier och radio. Vår kund är en av Sveriges ledande rådgivare av marknadsundersökningar som har hjälpt företag och organisationer att utvärdera och tolka sin marknadskommunikation i över 10 år.

Dina arbetsuppgifter består i att via ett webbaserat ringprogram och med hjälp av dator genomföra försäljningssamtal till företag i Sverige.

Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i världen. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling. Du ska ha tillgång till en PC och headset.

Erfarenhet inom försäljning är ett krav. Du kommer dock få en grundlig utbildning i försäljning när du börjar arbeta. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.

Du jobbar när det passar dig. Arbetstider är måndagar till fredagar, under kontorstid.

Lönen är 100 % provisionsbaserad. Heltidsarbetare får mellan cirka 30.000:- och 60.000:- i månadslön.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid eller deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Säljare medieundersökningstjänster” i ärenderaden.