Säljare av E-learning inom juridik – Stockholm

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu säljare av E-learning utbildningar inom juridik. E-Learning ger möjlighet att tillgodogöra sig juridiska kurser varsomhelst, närsomhelst och hur många gånger som helst. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av juridisk kompetensförsörjning.

Dina arbetsuppgifter består i att via telefon och med hjälp av dator genomföra försäljningssamtal till företag i Sverige.

Du kommer att jobba i fräscha lokaler vid Humlegården.

Erfarenhet av försäljning mot företag är ett krav. Erfarenhet inom försäljning av utbildningar är meriterande. Det är meriterande om du har akademisk utbildning men det är inget krav. Du kommer dock få en grundlig utbildning i försäljning när du börjar arbeta. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.

Arbetstider är måndagar till fredagar, under kontorstid.

Lönen består av grundlön och provision. Medellönen ligger på cirka 30.000 kr i månaden. Duktiga säljare kan tjäna över 40 000 kr i månadslön.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid eller deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Säljare av E-learning utbildningar” i ärenderaden.

Top