Mötesbokare inom B2B på distans

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar distansjobb.

För en kunds räkning söker vi nu mötesbokare inom B2B. Vår kund är ett entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag inom kvalitativ mötesbokning. Kundens uppdragsgivare är finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag med mera.

Dina arbetsuppgifter består i att via ett webbaserat ringprogram och med hjälp av dator genomföra mötesbokningssamtal till företag i hela Sverige.

Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i världen.  Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling. Du ska ha tillgång till en dator och headset.

Erfarenhet inom mötesbokning inom B2B är meriterande. Du kommer dock få en grundlig utbildning i mötesbokning när du börjar arbeta. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.

Du jobbar när det passar dig, dock minst 12 timmar i veckan. Arbetstider är måndagar till fredagar, 9.00-18.00.

Lön: 300 kr per genomfört möte plus 1000 kr bonus för varje 10:e genomfört möte. Lönen är 100 % provisionsbaserad.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid eller deltid. Visstidsanställning 6 månader eller längre. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Mötesbokare inom B2B på distans” i ärenderaden.