Affärsutvecklare med personalansvar – Malmö

Observera att detta jobb är tillsatt.

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu affärsutvecklare med personalansvar. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Företaget grundades år 2000, har 25 anställda och kontor i Malmö och Stockholm. Vår kund växer med hela +25% per år i omsättning och antal anställda och är på väg in i en ny spännande era.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö.

Vi söker en erfaren person som är operativ och van vid att ta snabba beslut. En person med mycket energi och skinn på näsan, men ändå är lätt att samarbeta med. Du är väl införstådd med marknadsföring och försäljning, kanske en tidigare marknadsstrateg eller affärsutvecklare. Du får personalansvar över 5 personer och därmed möjlighet att styra sälj- samt marknadsinsatser. Du genomför veckovis uppföljning med respektive säljare så att de träffar sina respektive mål. Tillsammans med en marknadsassistent/marknadskoordinator, och in-house designers ansvarar du för vår kunds marknadsföring och synlighet i diverse sammanhang: mässor, events, kunddagar, pressreleaser, annonsering.

Du ska kunna:

– Driva och inspirera säljare

– Ta fram en strategisk plan och driva igenom den

– Ansvara för en budget och göra riktade aktiviteter inom budget

– Tillsammans med ditt team skapa nya kvalitativa leads som blir långsiktiga kunder såväl online som offline

– Tillsammans med ditt team skapa långsiktigt nöjda kunder och öka merförsäljningen bland befintliga kunder

– Långsiktigt öka kvalitén på alla kundsamtal genom utbildning, kundbemötande etc.

– Långsiktigt öka kvalitén genom content marketing såsom innehållsrika nyhetsbrev, webinars, blogginlägg etc.

Vår kund strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Affärsutvecklare med personalansvar – Malmö” i ärenderaden.